Nu mai sunt decât câteva zile până la Ziua Îndrăgostiților (Valentine’s Day). Studiul recent la care au participat aproape 6.500 de îndrăgostiți arată că atunci când vine vorba de cadouri, 41% dintre femei sunt fericite dacă primesc flori de Valentine’s Day.

De ce anume altceva ar fi interesate? Ele ar fi încântate și dacă ar primi  parfumuri, bijuterii, haine şi cosmetice.

În ciuda vânzărilor spectaculoase de ursuleţi de pluş, femeile nu sunt impresionate dacă primesc un astfel de cadou de ziua îndrăgostiţilor.

În schimb, bărbații apreciează mai mult jucăriile pufoase, dar preferă electronicele sau parfumurile. Dincolo de cadouri, pentru cele mai multe femei, Valentine’s Day trebuie să se încheie, musai, cu o cină la restaurant. În schimb, cei mai mulţi bărbaţi ar vrea să iasă la film cu partenera de viaţă. În timp ce  18% dintre ei ar alege alt mod pentru a-și exprima afecțiunea…

Un jurnalist Digi24 a analizat  care au fost cele mai multe căutări pe internet ale unor cuvinte care au legătură cu ziua îndrăgostiților, iar cuvintele cheie luate în considerare au fost:  „flori”, „valentine’s day”, „cină romantică” sau „arătarea dragostei”.

(Jurnal)