Este un adevăr faptul că în viață nu poți să le ai pe toate. Nu poți fi și bogat și frumos și sănătos și fericit pe toate planurile. Ceva apare în viața fiecăruia la un moment dat. Așa se face că și în viața președintelui  american Donald Trump au apărut, conform presei,  probleme în căsnicie pentru.

Am observat de multe ori în vizitele făcute de președintele Americii o serie de reacții caudate ale Melaniei Trump, față de soțul său, din care se putea citi lesne relația încordată dintre cei doi. Potrivit publicației online International ”Business Time”, soția președintelui SUA, Melania, ar avea un iubit.

Nu vă așteptați  însă la un James Bond. Amantul Melaniei Trump  se bănuiește a fi  șeful securității magazinului ”Tiffany”, situat în clădirea ”Trump Tower”, din New York.

Dezvăluirea  a fost făcută de o scriitoare americană, care susține că acesta este și motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite nu s-a mutat imediat la Casa Albă, după ce soțul ei a devenit președinte.

Un alt apropiat al cuplului prezidențial susține că Melania nu mai locuia de ceva timp în apartamentul conjugal din ”Trump Tower”, ci stătea alături de acest iubit.

Jurnaliștii americani mai susțin că Donald Trump este la curent cu aventura soției lui și că avea pregătite actele de divorț, în momentul în care a câștigat alegerile prezidențiale în 2016.

Cei doi soți ar fi convenit atunci să păstreze însă aparențele până când Donald Trump își încheie mandatul de președinte.

Iată, așa cum menționam, că în viață nu le poți avea pe toate chiar dacă ești președintele Statelor Unite…

(Jurnal)