„În ziua de 08.07.2017, între orele 06.00-09.00 și 13,00-19,30, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Polițiilor Orașelor Mihăilești și Bolintin Vale, au desfășurat acțiuni pentru prevenirea comerțului ilicit și a păstrării ordinii și siguranței publice pe raza de competență.

Pe timpul acțiunilor au fost legitimate 147 persoane, verificate 132 autovehicule și 2 societăți comerciale, fiind aplicate 41 sancțiuni contravenționale, reținute 2 permise de conducere și întocmit un dosar penal.

Tot pe timpul acțiunilor au fost confiscate 11 telefoane mobile și 2 tablete.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul I.P.J. Giurgiu, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă și Direcției de Sănătate Publică, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul proprietății intelectuale, protecției forței de muncă și respectării prevederilor privind modul de comercializare al produselor alimentare la societăți comerciale de pe raza orașului Bolintin Vale și a comunei Florești-Stoienești din județul Giurgiu.

În urma controalelor efectuate, la două societăți comerciale au fost constatate nereguli, administratorii fiind sancționați contravențional și au fost confiscate 29 sticle cu alcool.”, se precizează într-un comunicat al IPJ Giurgiu.