Ce activități au planificate societăților aflate în subordinea primăriei Giurgiu pentru această săptămână?

0
181

Pe tot parcursul săptămânii trecute, activităţile societăților subordonate Consiliului Local, Giurgiu Servicii Locale, Giurgiu Servicii Publice şi Giurgiu Construcţii Edilitare s-au concretizat prin mai multe lucrări de reabilitare pe străzile din municipiul Giurgiu.

„Lucrările continuă şi săptămâna aceasta, conform planificărilor propuse şi aprobate, astfel că Giurgiu Servicii Locale, concomitent cu activităţile de curăţare a parcurilor, a locurilor de joacă şi a cimitirelor, a început plantarea firelor de flori în sensurile giratorii din municipiu.

Pe de altă parte, Giurgiu Servicii Publice continuă activităţile de identificare a subsolurilor inundate din cartierele de blocuri, etapă premergătoare dezinsecţiei terestre, iar echipele din cadrul serviciului iluminat public stradal identifică şi remediază problemele care apar zilnic la stâlpii de iluminat.

Giurgiu Construcţii Edilitare continuă activităţile cu reabilitare a carosabilului prin betonare şi asfaltare pe străzile Prunaru şi Dorobanţi şi aşternerea de material rezultat în urma frezării, în vederea nivelării pe strada Podgoriei.

Tot în această săptămână, echipele Giurgiu Construcţii Edilitare vor repara soclul statuii Vlad Ţepeş amplasată în sensul giratoriu de la Primărie şi vor repara trotuarele din dale behaton, acolo unde este necesar”, informează Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)