Cătălin DRULĂ, președintele USR: ”Statul construit de Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu te ucide! Dacă ai reușit, totuși, să scapi, te umilește.Te învinovățesc pentru că ai scăpat…!”

0
53

”Spune consilierul lui Marcel Ciolacu, Victor Ponta: „Pacienții în stare rea sunt lăsați în România, să moară aici. Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român, acesta este interesul lor”.

Victor Ponta este ultimul om care ar trebui să comenteze despre tragedia de la Crevedia.

Au murit oameni pentru că nu a vrut să accepte sprijinul comunității europene la Colectiv. Au murit oameni pentru că voia el să spună „avem de toate”.

După declarațiile lui, Marcel Ciolacu ar fi trebuit să își elibereze consilierul din funcție imediat. Credeți că o va face? Și Ciolacu gândește la fel.

Nu le pasă de oamenii care au murit și au fost răniți la Crevedia.

Avem acolo o întreaga rețea infracțională controlată de PSD-iști.

Primarul PSD-ist din Caracal, mafiotul local, ajuns milionar din afaceri cu statul, este în continuare primar. Paul Stănescu, șeful clanului mafiot PSD-ist din Olt, este în continuare secretarul general al PSD.

Marcel Ciolacu, ieși în fața românilor și cere-le iertare!

Pentru consilierul tău. Pentru colegii tăi PSD-iști care au ajuns să ucidă. Pentru afacerile lor ilegale care provoacă tragedii!”