În noaptea de marți spre miercuri, casa primarului, Ilie Ene, din Stoenești, a fost prădată de hoți. După ce au spart un geam, indivizii au pătruns în vila edilului de unde au  furat  o sumă importantă de bani și mai multe bijuterii. 

 În noaptea furtului, pe la ora 01.20, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către primarul Ene Ilie, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa.  În urma verificărilor s-a constatat că persoane necunoscute au pătruns în locuința acestuia de unde au sustras o sumă de bani și mai multe bijuterii.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, după cum se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. […] În noaptea de marți spre miercuri, casa primarului, Ilie Ene, din Stoenești, a fost prădată de hoți. După ce au spart un geam, indivizii au pătruns în vila edilului de unde au  furat  o sumă importantă de bani și mai multe bijuterii.   În noaptea furtului, pe la ora 01.20, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către primarul Ene Ilie, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa.  În urma verificărilor s-a constatat că persoane necunoscute au pătruns în locuința acestuia de unde au sustras o sumă de bani și mai multe bijuterii. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, după cum se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu. (Jurnal)   Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro Articol sursa: Casa primarului din Stoenești, a fost prădată de hoți. Aceștia au furat  bani și bijuterii […]