Care au fost obiectivele recentei întâlniri dintre Ministrul Transporturilor, Cătălin DRULĂ și președintele USR Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU

0
630

Cu câteva zile în urmă președintele USR Giurgiu, subprefect al județului Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU s-a întâlnit cu Ministrul Transporturilor, Cătălin DRULĂ. Într-o postare pe facebook subprefectul ALEXANDRU declară care au fost  temele abordate în  discuția  avută cu Ministrul.     

M-am întâlnit miercuri, 14 aprilie, cu Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, pentru a discuta despre proiectele mari care privesc județul nostru si despre cum putem susține aceste proiecte de la nivel județean.

 Am aflat că în vară vor începe lucrările la podul de la Grădiștea, obiectiv care de 15 ani este prezent doar în campaniile electorale. In sfarsit anul asta vor incepe lucrarile efectiv, studiile de fezabilitate sunt în derulare.

 Dezvoltarea portului Giurgiu este un alt proiect major care va avea un impact economic important atât pentru municipiu cât si pentru județul nostru. Există un buget alocat care la acest moment este în faza de ”set-up” .

Zona Ocolitoare a municipiului va fi primul obiectiv finalizat…De importanța ei nu mai este nevoie să vorbim.

 Îl cunosc pe Cătălin de 3 ani, am lucrat cu el la două campanii electorale și stiam că este un om pragmatic și foarte dedicat. Cunoștințele tehnice care l-au recomandat pentru a conduce ministerul, sunt dublate de curajul unui om liber și independent de interesele ascunse, ceea ce oferă cetățeanului garanția privind schimbările în bine din domeniul pe care îl conduce – a mai precizat președintele USR Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU.

(Jurnal)