elena-dinuElena Cristina Dinu, s-a născut în Giurgiu acolo unde locuiește și în prezent. De profesie medic, Elena Dinu mărturisește că a ales să profeseze medicina în România deși mulți dintre foștii săi colegi au ales între timp să plece din țară. Conștientă că sunt multe de făcut în sistemul nostrum medical , dr. Elena Dinu a acceptat de puțină vreme provocarea de a fi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, cea mai mare unitate sanitară , la nivelul judeţului nostru.

Atât din postura de medic, cât şi din cea de manager am cunoscut îndeaproape sistemul sanitar din România cu problemele lui, dar cunosc mai ales problemele judeţului Giurgiu- din acest punct de vedere – ne declară dr. Elena Dinu.

Candidez pentru Camera Deputaţilor pe listele PSD Giurgiu cu dorinţa de a pune toată experienţa mea în slujba locuitorilor municipiului şi judeţului Giurgiu, pentru că eu consider că giurgiuvenii merită să fie reprezentaţi în Parlament de oameni dintre ei! De oameni care locuiesc în oraşul sau în judeţul lor, oameni care muncesc şi îşi cresc copiii alături de ai lor, oameni care trăiesc împreună cu ei bucuriile şi necazurile şi pe care îi preocupă viitorul comunităţii lor. Să le fie mai bine tuturor! – ne mai spune medicul Elena Dinu.

Dorințele candidate PSD Giurgiu, dr. Elena Dinu, la Parlamentul României sunt identice cu cele cu ale multora dintre noi: Îmi propun ca judeţul nostru să nu mai fie ultimul din ţară la numărul de paturi de spitalizare alocat la mia de locuitori, să aibă spitale reabilitate şi moderne, dotate cu echipamente medicale performante pentru ca toţi cei care au nevoie de asistenţă medicală performantă să nu fie nevoiţi să meargă în alte spitale din Capitală. Îmi propun ca în unităţile sanitare din Giurgiu să vină cât mai mulţi tineri medici din toate specializările, dar acest lucru nu se poate întâmpla fără modificări legislative care să îi stimuleze să rămână acasă.

Și înainte de toate, ca mamă, ca medic, ca cetățean al acestei comunități Elena Dinu își mai dorește ceva în mod special: Îmi doresc ca sănătatea şi educaţia să fie priorităţi pentru România şi îndrăznesc să cred că pot avea şi eu aportul meu ca acest lucru să devină realitate! Îndrăzneşte şi tu să crezi în România!

Publicat de Jurnal giurgiuvean, Cod mandatar financiar A.E.P. 11160007.