psd-2O fotografie de grup a tuturor membrilor PSD  ce s-au deplasat  în localitatea Mihai Bravu. În mijlocul acestora primarul comunei, Ion Nițu încadrat de dr. Elena Dinu  (stânga)  și Răzvan Cuc, cei doi candidați social democrați la Parlamentul României.

Dr. Elena Cristina Dinu, însoţită de Ion Niţu, primarul comunei, împreună cu ceilalți colegi de partid   într-una din întâlnirile avute  o mare parte dintre locuitorii  localităţii Mihai Bravu.

„Este o mare onoare pentru mine să pot reprezenta Giurgiu în echipa social-democrată propusă pentru alegerile legislative din acest an. Nu poți fi un bun om politic decât atunci când ești într-un permanent contact cu cetățenii. Multe din problemele pe care ni le-au prezentat cetățenii din municipiu şi din comune, se vor regăsi cu siguranță în viitoarele proiecte legislative ale PSD”, se destăinuia  dr.  Elena Dinu.

psd-3La rândul său, celălalt candidat al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc , declara: „Locuitorii de la sate știu mai bine decât oricine că social-democrații sunt singurii politicieni care și-au onorat promisiunile făcute acestora și care au emis proiecte de lege menite să facă dreptate diverselor categorii de cetăţeni. Trebui să le cunoști problemele, dorințele și așteptările dar, în același timp, să demonstrezi că îți pasă de cetăţeni și să cauți mijloacele cele mai bune pentru a le transforma în realitate. Am simțit că oamenii au încredere în noi și vreau să-i asigur că, şi în calitate de deputat, pot să-i ajut mai mult în rezolvarea doleanțelor pe care le au”.

Publicat de Cotidianul on line  Jurnal giurgiuvean – Cod mandatar financiar A.E.P. 11160007.