Continuă campania demarată de Consiliul Județean Giurgiu de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună.

„Astfel, în mod continuu și permanent, Asociația Pheonix Animal Protection and Human Care din Giurgiu, oferă sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună, cetățenilor din județul Giurgiu.

Sterilizările vor fi efectuate la Cabinet Veterinar Rona din Municipiul Giurgiu, Str. N. Bălănescu, Bl.19 (vis a vis de Taverna La Grecu) sau în alte locații indicate de reprezentanții asociației.

Programările se pot face de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00 la numărul de telefon – 0766222114 – Magdalena Radu.

Prioritate au animalele gestante și femelele.

IMPORTANT: Animalele nu trebuie hrănite începând cu seara dinaintea intervenției chirurgicale!

Vă reamintim ca sterilizarea câinilor cu stăpân, fără valoare chinologică, este obligatorie, iar amenda în cazul neconformării este cuprinsă între 5000 și 10 000 lei.

De asemenea, informăm cetățenii în legătură cu intensificarea controalele instituțiilor abilitate – Poliția Animalelor și DSV, pentru intrarea în legalitate a tuturor cetățenilor, în scopul evitării abandonului animalelor pe domeniul public” – informează Consiliul Județean Giurgiu

(Jurnal)