STATII-DE-AUTOBUZ_2792692_1335638978 Foto: Zilele ploioase din ultimele zile îi fac pe salariații GSL să grăbească lucrările de realizare a noilor stații de ”autobuz” ce urmează a-i adăposti pe cetățeni de vremea rea… 

În ciuda ploilor căzute în ultimele zile, lucrările societății Giurgiu Servicii Locale (GSL) de înfrumusețare a orașului continuă.     Într-un dialog avut cu directorul societății, George Pălălău, acesta ne-a vorbit de stadiul lucrărilor demarate la acest moment. 

 În prezent lucrăm la intrarea în Municipiu, dinspre Remuș către Centrul orașului, pe Aleea Plantelor și pe Drumul Serei, la zonele verzi, adiacente intrării în oraș,  pe cele două centuri  – ne preciza directorul GSL. Salariații lucrează la îndepărtarea vegetației excesive din zonă . Paralel lucrătorii GSL confecționează gărdulețele metalice și jardinierele din beton pe care le vom folosi în continuare, realizate în atelierul propriu al societății. Totodată confecționăm stații de autobuz pentru adăpostirea călătorilor , cu scopul suplimentării celor existente . Ele vor fi ulterior montate în zonele cele mai solicitate ale Municipiului – ne-a mai spus directorul Pălălău.  

(Tincu Florian)