Cadourile lui Moș Crăciun au ajuns duminică și la viitoarele speranțe ale fotbalului giurgiuvean, copiii de la ACS Pro Giurgiu!

0
546

Duminică, 18 decembrie, în sala Polivalentă din Municipiu, viitoarele speranțe ale fotbalului giurgiuvean, copiii de la ACS Pro Giurgiu au fost recompensați cu cadouri oferite de Moș Crăciun, altfel spus de către  organizatorii acestui moment emoționant, antrenorii  Virgil Lascarache, George Șanțmare și Radu Marin.

 

 Le-au fost dăruite  cadouri  tuturor componenților  grupelor din cadrul Clubului, ajutor de Moș Crăciun fiind  unul dintre fondatorii acestuia, Dragoș Chiriceanu, actualmente Președinte al Asociației județene de Fotbal Giurgiu.

Evenimentul s-a bucurat și de un moment artistic prezentat de către fetele  din grupul Milenium Art.

Cu acest prilej, antrenorul Virgil Lascarache a ținut să transmită un scurt mesaj:

”Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, am avut privilegiul de a ne bucura cu toții de încă un an cumultos și plin de experiențe pentru fiecare dintre noi. Acest final de sezon și-a pus amprenta asupra dorințelor noastre de a deveni cei mai buni și de a învăța, de fiecare dată că nu este suficient să fii doar bun, ci să devii cea mai bună versiune a ta.

Sărbătorile înseamnă liniște, bucurie și prosperitate. Îmi doresc ca toți juniorii noștri să încheie acest an cu mulțumire sufletească, iar în anul viitor sa începem un nou capitol. Importantă este solidaritatea dintre noi și faptul că suntem o echipă.

Diferențe nu au existat niciodată între noi, deoarece atât victoria cât si eșecul am știut sa le gestionam cu integritate. Vă doresc tuturor multă sănătate si sărbători fericite! La mulți ani – 2023!”

(Jurnal)