Bilanț tragic înregistrat de județul nostru, de la debutul pandemiei: 14 persoane și-au pierdut viața, în urma infectării cu noul coronavirus Sars Cov 2.

Cel mai recent deces înregistrat în dreptul unui giurgiuvean este cel din data de 30.08.2020, când a fost înregistrat decesul unei persoane de sex feminin, infectată cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 69 de ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale (leucemie), informează Prefectura Giurgiu.

Persoana decedată a fost confirmată pozitiv în data de 30.08.2020, aceasta decedând la o unitate spitalicească din județul Giurgiu.

Primul deces de COVID 19 raportat la Giurgiu este al unei persoane de sex feminin cu domiciliul de reședință în județul Giurgiu, și având domiciliul flotant în București.
Femeia, în vârstă de 70 de ani, a fost internată și izolată la Spitalul Universitar de Urgență București în data de 03.04.2020. În aceeași zi, i s-au recoltat probe pentru testare COVID -19, rezultatul fiind pozitiv. Persoana prezenta serioase afecțiuni pre-existente: insuficiență renală care necesită dializă.

(Jurnal)