Cine l-a vegheat pe giurgiuveanul găsit mort după 4 zile? De necrezut!

0
482

Cu câteva zile în urmă presa locală scria despre un cetățean, locuitor șoselei Alexandriei (în zona cunoscută și ca drumul Stăneștiului), decedat în mod suspect.

Victima este un bărbat, de  50 de ani, din municipiul Giurgiu care a fost găsit în genunchi, sprijinit de un scaun, în curtea locuinței sale, după cum ne preciza Emanuela Sârbu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

 „Cadavrul nu prezenta urme de violență…bărbatul locuia singur, iar sesizarea a fost făcută de un vecin, aseară (n.r. vineri, 28 august) în jurul orei 23.00. Poliţiştii au întocmit un dosar pentru moarte suspectă”, a mai precizat Emanuela Sârbu.

Din discuțiile purtate cu vecinii celui decedat, bărbatul se despărțise de mai multă vreme de soția lui, motivul divorțului fiind se pare pasiunea acestuia pentru băutură.

Conform acelorași surse, se crede că tocmai consumul excesiv de alcool ar fi stat la baza cauzei morții bărbatului de 50 de ani, care,  probabil pe fondul căldurii excesive din aceste zile și a greutății sale corporale, excesive, ar fi  determinat un infarct.

Macabra descoperire a fost făcută de către o vecină, care nu îl mai văzuse prin curte, și care, de altfel, l-a observat postat într-o poziție destul de anormală …

De remarcat este faptul că, așa cum ne spunea un locuitor al zonei, pe parcursul celor 4 zile până la descoperirea victimei, cadavrul bărbatului mort a fost vegheat de câinele său.

(Jurnal)