b8794ebc4cf06931e4808c20fc92ca5d_XLPolițiștii giurgiuveni au avut de lucru în ultimele 48 de ore, nu mai puțin de nouă șoferi având de dat cu „subsemnatul” la poliție, pentru infracțiuni destul de grave la regimul circulației.

Primul care a fost prins a fost un bărbat de 61 de ani, din comuna Ariceștii Zeletin (Prahova) care, pe strada Episcopiei din municipiu, a fost prins conducând un autoturism radiat temporar din circulație (lipsa RCA) din data de 24.03.2017.

Conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Câteva ore mai târziu, un individ de 41 de ani, din București, a fost prins pe strada Principală din comuna Hotarele, fără a poseda permis de conducere. Tot fără permis a fost prins și un tânăr de 32 de ani din Ghimpați, în timp ce își conducea mașina prin comună, pe DN 5, în localitatea Copaciu. Pentru amândoi teribiliștii, polițiștii au deschis dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

 

În data de 08.07.2017, ora 08.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.4 Ghimpați au depistat un bărbat de 30 ani din Alexandria, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 6, în comuna Ghimpați, fiind sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 1,11 mg/L alcool pur în aerul respirat.

 

La data de 09.07.2017, în jurul orei 03:05, polițiști din cadrul Biroul Rutier au depistat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Giurgiu in timp ce conducea autovehiculul pe sos. Portului, din municipiul Giurgiu aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 

În data de 08.07.2017, în jurul orei 21:15, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 28 ani, din comuna Băneasa, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 507, în afara localității Gostinu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducătorilor auto li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei si sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

La data de 08.07.2017, în jurul orei 20:30, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 36 ani, din comuna Oinacu, județul Giurgiu, în timp ce conducea mopedul neînmatriculat pe Drumul Județean 507, în afara localității Oinacu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei si este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere și  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

La data de 08.07.2017, în jurul orei 19:00, polițiști Biroului Rutier,  au depistat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Giurgiu, in timp ce conducea autovehiculul pe Bd. Bucuresti, din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul autoturismului a fost transportat la Spitalul Judetean Giurgiu unde i s-au recoltat biologice pentru stabilirea prezenței in organism a substanțelor psihoactive.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de condu

cere pe drumurile publice a unui vehicul  sub influența substanțelor psihoactive.

(Jurnal)