Barul ”Lounge Cafe” a fost vândut. Noul proprietar este un cunoscut comerciant giurgiuvean…

1
2310

De curând Barul – cafenea ”Lounge Cafe” din Centrul orașului, aflat sub administrația familiei Săndulescu, a fost vândut unui alt comerciant giurgiuvean cunoscut , este vorba despre  Aurel  Pencea, deținătorul binecunoscutulelor  restaurante ”Perla” și ”Alexia” din portul Municipiului Giurgiu, dar și al unei unități destinate exclusiv femeilor.

Cauza înstrăinării localului este probabil  intenția d-nei Petronela Săndulescu de a se dedica unei alte activități și respectiv politicii, domnia sa fiind consilier local din partea PSD.

Noul proprietar , ce dispune de cu totul  altfel de posibilități materiale, va încerca să vină cu rețeta ce i-a asigurat succesul în acest domeniu, să aducă probabil un altfel de concept  în domeniul ofertei în industria  barurilor și restaurantelor .

Să nu uităm că ”Lounge Cafe” a însemnat ani de-a rândul un punct de întâlnire pentru mulți dintre tinerii giurgiuveni, aici desfășurându-se multe dintre activitățile culturale și de entertaiment  din acest oraș , fiind totodată finanțator al unei rubrici permanente în mass media (Jurnal giurgiuvean) în care a promovat cei mai merituoși elevi din municipiul și județul nostru, oferindu-le deseori și diverse premii de încurajare.

Revenind la noul administrator  sperăm ca ”Lounge Cafe” să rămână în continuare un loc de referință pentru tinerii din oraș,  pentru petrecerea timpului liber.

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU