Puțin după orele 14,00, duminică, 10 martie, o ambulanță a fost solicitată să intervină la o casă de pariuri din municipiu, situată pe șoseaua București. 

Din primele informații, oferite de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Giurgiu, este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 de ani, din municipiul Giurgiu, în stop cardio-respirator. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

Conform informațiilor primite de la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU, bărbatul fusese găsit căzut în stradă, iar anunțul la 112 a fost făcut de o angajată a uneia dintre casele de pariuri situate pe șoseaua București din municipiu.

„Vânzătoarea a declarat echipajului de pe ambulanță că îl știa pe bărbat, și, când l-a văzut că se prăbușește pe stradă, a anunțat imediat ambulanța. A fost transportat la noi, la UPU, în manevre de resuscitare efectuate de echipajul de pe ambulanță, iar la intrarea în Unitatea de Primiri Urgențe, pulsul era, în continuare, absent, la fel și restul semnelor vitale. Medicul de gardă de pe UPU, dr. Vîlsan, a continuat, împreună cu colegii noștri, manevrele de resuscitare, însă fără succes. Din păcate, la ora 15,30, după 45 de minute de resuscitare (cât durează protocolul), am fost nevoiți să declarăm decesul bărbatului. Familia a fost anunțată, s-a prezentat la UPU și a ridicat valorile aflate asupra lui”, au mai precizat reprezentanții UPU.

(Jurnal)