Bărbați depistați de către polițiștii giurgiuveni, băuți sau fără permis de conducere

0
207

La data de 18 septembrie a.c., ora 14.39, pe strada Mare, din localitatea Pietrele, județul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un motociclu, fără a poseda permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt caz s-a petrecut la data de 18 septembrie a.c., ora 17.35, pe strada Linia Mare, din localitatea Izvoarele, județul Giurgiu, când polițiștii au fost depistat un bărbat, de 63 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)