La data de 28 iulie a.c., un bărbat, din satul Pădureni, județul Giurgiu a sesizat, prin apel 112, faptul că, în noaptea precedentă, o persoană necunoscută a intrat in locuința bunicii sale, o femeie, de 84 de ani și a agresat-o fizic.

„În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești, care au sesizat că cele sesizate se confirmă, în sensul că în noaptea de 27 iulie a.c., în jurul orei 00.00, o persoană necunoscută ar fi  pătruns în locuința unei femei, de 84 de ani și ar fi agresat-o fizic.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriul administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, la data de 28 iulie a.c., a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 37 de ani, din comuna Buturugeni, sat Pădureni, județul Giurgiu.

A fost efectuată percheziția domiciliară a locuinței acestuia, ocazie cu care, au fost descoperite probe utile soluționării cauzei.

La fața de 28 iulie a.c., bărbatul de 37 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar astăzi, 29 iulie, va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție.

Video în link-urile alăturate:

https://www.youtube.com/shorts/eeTc4YXMqHM

https://www.youtube.com/shorts/QYdxSnYktAo

(Jurnal)