Conform celor de la PRO Tv , fiul Vioricăi de la Clejani, Dan Manole, a călcat pe bec! El a fost prins  noaptea,  de polițiștii de la rutier, drogat la volan.

După ce anul trecut , exact pe vremea asta (25 mai), cotidienele scriau despre Margherita de la Clejani, fata Vioricăi, că a fost prinsă drogată la volan, iată că de data aceasta agenţii de circulație  l-au condus pe  fiul Marioarei, ”Fulgy” după numele său de scenă,  la sediul Institutului de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

Ne aducem aminte că mama celor doi, spunea cu un an în urmă, despre Margherita: ”Toți greșim! E firesc…!”  Și uite că acum fiul e cel care va trebui iertat, după ce fiica celor doi artişti din Clejani a provocat un accident anul trecut , tot sub influenţa drogurilor.

În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții au descoperit că tânărul Fulgy  consumase cannabis, fiindu-i  ”întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, cum se arată într-un comunicat al poliției.

Întrebat de un jurnalist ce va spune Viorica atunci când va afla ce consumă băiețelul ei, Fulgy a spus, cităm:

Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă!” , după care toată noaptea a turnat tot felul de comentarii pe rețelele de socializare.

Conform aceleiași surse, Fulgy a anunțat că va dezvălui în cadrul unei emisiuni difuzată pe postul său, despre tot ce i s-a întâmplat sâmbătă seară, după ce a plecat de la Alex Velea, cu care,  declara el, lucrează în prezent, la o nouă melodie.

(Jurnal)