Aveți acasă un televizor care vă prisosește? Donați-l bolnavilor din Spitalul de Urgență Giurgiu! Îi veți face fericiți…! ( campanie de caritate inițiată de cotidianul „Jurnal giurgiuvean”)

0
1485

O oră petrecută în fața unui televizor, mai ales dacă te afli pe un pat de spital, îți poate reda buna dispoziție, te poate deconecta. Donați televizoarele care vă prisosesc, pentru a-i bucura pe bolnavii aflați astăzi în spital, SINGURI, speriați de boală, dar mai ales triști și descurajați! 

Ce am putea face pentru bolnavii care se trezesc rupți de viața reală, când nu mai dispun de vreun mijloc de contact cu lumea de afară.

Am pornit a scrie acest articol pornind de la o situație reală și tristă, în egală măsură. Majoritatea saloanelor din Spitalul Județean de Urgență Giurgiu nu dispun de televizoare prin intermediul cărora pacienții să se poată relaxa, fie și pentru un timp limitat din zi.

Evident că lipsa fondurilor necesare acestor achiziții este motivul pentru care Spitalul Județean de Urgență Giurgiu nu dispune de televizoare în saloanele sale.

Plecând de la această situație „de facto”, ne-am gândit că nimic nu este imposibil și că am putea schimba împreună cu dumneavoastră, cititorii  cotidianului nostru, un strop din starea de spirit a celor care își petrec ore, ba chiar zile întregi în saloanele reci și impersonale ale Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

Ce trebuie să facem? Foarte simplu! Putem dona acel lucru ce ne este de prisos în casă: un televizor! Trebuie să știți că alții au atât de mare nevoie de el!

Campania aceasta de donare de aparate TV se dorește a fi o mână de ajutor adresată pacienților suferinzi, atât de greu încercați de boală!

 Dovediți că aveți suflet!
Faceți o faptă bună!
Din când în când trebuie să învățăm să redevenim OAMENI,
atenți la micile (sau marile) nevoi ale celor aflați în suferință…!
Nevoi care, o dată împlinite, îi pot face fericiți măcar pentru o clipă! 

**Pentru donații, luați legătura cu Administrația Spitalului de Urgență Giurgiu sau cu redacția cotidianului ”Jurnal giurgiuvean”, aparatele urmând a fi înmânate pe baza unui proces verbal.