DRAMĂ! O familie întreagă, din Giurgiu, a murit infectată cu COVID 19! Niciunul dintre cei trei decedați nu era vaccinat!

0
1740

Cu două zile în urmă un caz petrecut în municipiul Giurgiu a făcut să înghețe optimismul pe buzele multora dintre giurgiuveni. O familie întreagă ( mamă, tată și fiu),  a sfârșit în cadrul Spitalului de Urgență Giurgiu, bolnavă de Covid.

Conform surselor noastre, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu s-a înregistrat, în cursul zilei de miercuri, 13 octombrie, decesul unei familii (tată, mamă și fiu) cu vârste de 69 de ani, 65 și respectiv 35 de ani, toți din municipiul Giurgiu.

Din cei trei, singura cunoscută cu comorbitități era femeia decedată, în vârstă de 65 de ani, care la internare a prezentat obezitate grad III, diabet insulino-dependent greu de ținut sub control. Din păcate, pentru niciunul dintre cei trei membri ai fafiliei nu s-a mai putut face nimic, infecția cu SARS COV 2 fiind mult prea agresivă pentru toți. De precizat faptul că niciunul dintre cei trei, nu era vaccinat!

 Decesele înregistrate aproape zilnic continuă să ne întristeze…În raportarea Prefecturii Giurgiu de astăzi se menționează faptul că „ la data de 13 octombrie, în plus faţă de decesele raportate atunci, au fost înregistrate alte  3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 63, 74, respectiv 75 de ani, care prezentau comorbidităţi, care la rândul lor  nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. Decesele s-au produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. În prezent, numărul total al persoanelor decedate de COVID-19 , în  județul Giurgiu este de 188”! 

Astăzi, 15 octombrie, din punct de vedere al incidenței, municipiul Giurgiu  trecuse  deja de 10 cazuri la mia de locuitori! Din păcate, se înregistrează și peste o sută de cazuri noi de COVID 19, pozitivi, la nivelul persoanelor testate în județ.  La nivel de județ incidența este de peste 7 cazuri la mia de locuitori.

(Jurnal)