Avertismentul DUR al primarului comunei Adunații Copăceni, Dan RUSU: „Localitatea noastră nu este coșul de gunoi al nimănui! Camerele de supraveghere îi surprind pe cei care încalcă legea!!”

0
306

Tot mai des, ne confruntăm cu situații precum cea surprinsă recent de camerele de supraveghere ale comunei Adunații Copăceni: cetățeni certați cu regulile bunului simț vin și aruncă, fără pic de jenă, saci cu gunoaie.

De cele mai multe ori, aceștia sunt prinși, cum s-a întâmplat de curând, când, grație sistemului de supraveghere implementat de primarul Dan Rusu, un astfel de individ a fost surprins aruncându-și deșeurile pe marginea drumului. Mai mult, din informațiile primite de la primarul Dan Rusu, acest individ era din comuna Malu. Adică… a condus zeci de kilometri pentru a-și arunca deșeurile… Rușinos din partea unui cetățean al României secolului 21…

„Am ajuns la concluzia că pentru cei care fac astfel de gesturi necugetate există o singură variantă: amenzi foarte mari, obligativitatea igienizării locului respectiv, muncă în folosul comunității. Individul din imaginile alăturate este locuitor al comunei Malu, județul Giurgiu și urmează a fi cercetat de către organele abilitate.

P.S. Vă informăm că localitatea noastră este atent monitorizată video. Aviz amatorilor!”, ne spunea primarul Dan Rusu, referindu-se la acest subiect.

Mai mult, edilul comunei Adunații Copăceni ne mai spunea că respectivul, odată identificat, a fost amendat cu suma de 10.000 de lei (a plătit jumătate din amendă, conform legii), și a fost obligat să igienizeze locul unde și-a lăsat „amprenta”.

(Ana Lincă)