Avancronica meciului SCM Dunărea 2022 Giurgiu-Unirea Izvoarele

0
230

Dunărea Giurgiu întâlnește Unirea Izvoarele în etapa a VI-a Ligii a 4-a seria Sud. Meciul este programat să se dispute sâmbătă, 8 octombrie 2022, pe terenul Astra din Giurgiu, cu începere de la ora 16:00.

Dacă pentru Dunărea nu există decât varianta victoriei, pentru Unirea este greu de crezut că va pleca cu puncte de pe malul Dunării.

Pornim favoriți în această partidă dacă ținem cont de poziția noastră din clasament. Sperăm să confirmăm forma bună din etapa trecută și să practicăm un joc pe măsura așteptărilor. Noi respectăm echipa din Izvoarele, dar jucăm la victorie. a declarat prof. Mirel Marin, director și manager al CSM Dunărea Giurgiu.

Giurgiuvenii au cea mai bună apărare din prima ligă giurgiuveană, cu numai un gol primit. În runda anterioară au câștigat cu 3-0 la Remuș.

„Alb-albaștrii” sunt imbatabili atât pe teren propriu, cât și în deplasare, având patru victorii la rând din tot atâtea meciuri jucate în seria Sud și ocupând locul secund în serie cu 12 puncte, la egalitate cu liderul clasamentului, Victoria Adunații Copăceni.

De partea cealaltă, Unirea Izvoarele ocupă penultimul loc în clasament cu 3 puncte din patru jocuri disputate.

Ultimul duel dintre Dunărea Giurgiu și Unirea Izvoarele, consumat pe data de 1 martie 2022, a fost tranșat în favoarea giurgiuvenilor cu scorul de 7-0, meciul jucându-se la Izvoarele.

Partida Dunărea Giurgiu- Unirea Izvoarele se va juca sâmbătă, 8 octombrie 2022, de la ora 16:00, pe stadionul Astra din Giurgiu.

(Costel Spînu)