În această dimineaţă, pe DN 5, în localitatea Plopşoru (zona Peco) a avut loc un accident rutier ce a necesitat intervenţia pompierilor giurgiuveni. 

Potrivit acestora, este vorba de un singur autoturism răsturnat în afara părţii carosabile (pe câmp), condus de o persoană de sex feminin, care s-a autoevaluat până la sosirea echipajelor.

La ora redactării articolului, ISU Giurgiu acţiona pentru deconectarea bornelor bateriei, neexistând scurgeri de carburanţi ori lubrifianţi.

Referitor la eveniment, câteva minute mai târziu, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au precizat: 

„Azi, în jurul orei 08.30, pe DN5, la km 49+100, în afara localității Plopșoru, o tânără de 30 de ani, din comuna Tomești, jud Iași în timp ce conducea un autoturism cu direcția de mers către Giurgiu, având alte preocupări de natura a-i distrage atenția, a pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea șoferiței care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto nu se afla sub influența alcoolului.
A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.”