Amanta ministrului Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, Loredana Constantin și cumnata ministrului, Diana Costache, ambele unse directoare generale adjuncte în ministere, prima la Fonduri Europene, a doua la Finanțe, poartă o discuție „elevată” nu despre viitorul României, ci despre curvăsăria din guvern, înregistrare prezentată de lumeapolitică.ro și preluată de curentul.info.

După ce Loredana se plânge că Teodorovici a infectat-o iar Diana că a avut și ea niște mâncărimi, fetele o iau la tocat pe Daniela Șerban, directoarea generală a Portului Constanța. Despre Șerban, care are 51 de ani și a absolvit în 1986 un liceu industrial și mai la bătrânețe o facultate, cele două cațe spun că și-ar ridica fustița atunci când are un interes. De parcă Loredana care a fost măritată cu fiul lui Văcăroiu până în 2001, pe care l-a părăsit pentru Alex Erbașu, făcându-i doi ani mai târziu un copil lui Lobonț, și-ar ține fustița coborâtă, mai scriu cei de la curentul.info.
Daniela Șerban este descrisă nu tocmi plăcut de iubita și cumnata lui Orlando Teodorovici., care povestește inclusiv cum l-a „vânat” Daniela Șerban pe ministrul Cuc la un eveniment.
Tot din înregistrare (minutul 2:10) aflăm că ministrul Cuc a angajat-o pe amanta gravidă la TAROM, Companie aflată în subordinea Ministerului Transporturilor; dar ministrul a avut nevoie de un anume Mărgărit pentru a rezolva problema.