În această dimineață au fost demarate lucrările de deviere a conductei de gaze naturale ce alimentează municipiul Giurgiu.

Devierea conductei facilitează execuția proiectului „Drumul de legătură DN5, km 60+500 – șoseaua de Centură – Podul Prieteniei, km 61+400”.

Vă reamintim că, în acest sens, a fost necesară sistarea gazului natural pentru toți consumatorii casnici și non-casnici din municipiul Giurgiu.

 

Reluarea furnizării gazului natural va începe din această seară pentru consumatorii care prestează activități de prestări servicii esențiale precum spitale, creșe, grădinițe, case de pensionari, autorități, unii operatori economici etc. și va continua în dimineața zilei de 26 august 2021 cu ceilalți consumatori, cu finalizare la ora 20:00.

Distrigaz Sud Rețele are în vedere siguranța cetățenilor, dar și impactul social și economic pe care această sistare a gazului îl va avea asupra consumatorilor casnici și a operatorilor economici din oraș, dând asigurări că tratează cu foarte mare responsabilitate acest proiect.” – informează Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)