Au început campaniile de vaccinări anti-rujeolă! Primul cartier vizat – ISTRU!

1
180

20479457_2008749262693730_414264551956727586_nConform programului elaborat în comun de Prefectura Județului Giurgiu împreună cu Direcția pentru Sănătate Publică Giurgiu, de la începutul acestei săptămâni au demarat, în municipiul Giurgiu, campaniile de informare și de vaccinare anti-rujeolă.  

Printre comunitățile identificate în municipiu ca fiind unele de risc a fost și zona Istru, unde numărul destul de ridicat de micuți nevaccinați a fost un semnal de alarmă pentru DSP Giurgiu. 

„Am avut parte de colaborarea în mod voluntar a doamnei doctor Rodica Bușcu, medic pediatru ca formare, dar și de sprijinul mediatorilor sanitari și asistentelor comunitare din zonă. În aceste condiții, putem vorbi despre o reală reușită, deoarece un număr de 15 copii au fost vaccinați, într-o singură zi (n.r- luni, 31 iulie) ca urmare a campaniei derulate în Giurgiu”, declarau pentru „Jurnal Giurgiuvean”, cei implicați în campania de vaccinare. 

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. Ce prosteala pentru prosti! Aici nu vorbim despre informare si vaccinare, aici vorbim despre manipulare, prosteala pentru prosti si apoi vaccinare cu forta ca asa vor doi dementi fascisti nazisti (Bodog si Tudose) panicatI de scaderea profiturilor Big Pharma care in mod sigur ii si remunereaza in conturi off shore. Care este ala tampit care in secolul XXI sa-si injecteze copilul cu aluminiu si/sau mercur? Si atunci handicapatii astia doi au fortat limitele incalcand Drepturile Omului si Constitutia tarii. NU VA MAI VACINATI MA COPIII! CITITI CU ATENTIE PROSPECTUL VACCINULUI SA VEDETI CU OCHII VOSTII CE CONTINE SI CE EFECTE NEGATIVE POT APAREA. ASTIA TREBUIESC FORTATI SA REDESCHIDA INSTITUTUL CANTACUZINO CARE ERA 100% ROMANESC SI CARE CU ADEVARAT PRODUCEA VACCINURI PENTRU ROMANI. NICI CEAUSESCU NU FORTA PE NIMENI SA SE VACCINEZE! DEMENTII ASTAI DOI FASCISTI NAZISTI FORTEAZA O TARA INTREAGA SA IA TRATAMENT MEDICAL FARA VOIA EI(A TARII). ASTA ESTE DICTATURA, FASCISM SI NAZISM. E DEMENTA IN STARE PURA! TREZITI-VA! OPUNETI-VA! LUPTATI! PUNETI MANA PE EI SI HAI SA FACEM DREPTATE. DECAT SA NE OMOARE EI COPIII, MAI BINE SA DAM NOI CU EI IN CAP DE PE CASA POPORULUI!