Ce le-a adus unor giurgiuveni pofta de dulciuri, conserve și…salam!?

0
240

furt-supermarketDoi giurgiuveni, unul din Băneasa și o tânără din Daia, au ajuns să aibă dosare penale pentru furt după ce au poftit la marfa unui magazin din Băneasa.

Bărbatul de 57 de ani din comuna Băneasa, a fost surprins de polițiștii din localitate în timp ce își făcea aprovizionarea cu cașcaval și salam dintr-un magazin din comună, fără însă a avea și intenția de a le plăti. Produsele, în valoare de aproape 30 de lei, i-au adus bărbatului un dosar penal, în locul unui stomac sătul.

Tot cu un dosar penal s-a ales și o tânără de 19 ani din comuna Daia, care, în incinta aceluiași magazin din Băneasa, dar cu o zi mai devreme, a „achiziționat” fără să plătească mai multe produse alimentare (conserve și dulciuri), în valoare de 63,35 de lei. „Părtaș” la furtișag i-a fost micuțul de patru luni, în al cărui căruț erau ascunse produsele alimentare. 

Polițiștii Postului de Poliție Băneasa au întocmit în cele două cazuri dosare penale în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

(Jurnal)