Astăzi, 29 octombrie, au fost aleși cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Giurgiu. Este vorba, așa cum se vehicula, despre Cristian Anculescu și Elisabeta Mihalcea, ambii aleși pe listele Partidului Național Liberal.

La scurt timp de la finalul votului, Cristian Anculescu, unul dintre cei doi proaspeți vicepreședinți, a postat, pe pagina sa de socializare:

„Doresc să mulțumesc în primul rând cetățenilor care au votat schimbarea la alegerile locale, investind PNL cu încrederea și speranțele lor în mai bine și întru prosperitatea județului, conducerii PNL și nu în ultimul rând colegilor mei consilieri județeni pentru votul de încredere cu care m-au investit pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Giurgiu. Este un moment de emoție și bucurie pentru mine, dar mai presus de asta este o mare provocare și responsabilitate față de cetățeni și vă promit că voi depune cu dăruire toate eforturile în a-l sprijini pe dl Dumitru Beianu și echipa CJ Giurgiu în activitatea curentă și dezvoltarea și implementarea unor proiecte ambițioase pentru efiecientizarea administrației publice și dezvoltarea economică a județului Giurgiu, bazată pe transparență și profesionalism. Vă mulțumesc.”