Atacuri teroriste, cu câteva ore în urmă, în două state importante ale lumii! O întreagă planetă e îngrozită, atacurile pot apărea oriunde….

0
543

Un atac terorist a avut loc în Edmonton (Canada), cu ceva timp în urmă, autorul rănind un poliţist şi mai multe alte persoane, potrivit The Sun. Atacatorul, care ar fi simpatizant ISIS, l-a înjunghiat pe poliţist, apoi a rănit mai mulţi oameni după ce a intrat cu camionul în mulţime.

Potrivit The Sun, după ce a comis atacul, bărbatul a fost urmărit de autorități pe străzile din Edmonton. Înainte de a fi arestat, bărbatul a intrat cu camionul într-un grup format din  patru persoane.

Şeful Poliţiei din Edmonton, Rod Knecht, a anunţat că atacul este investigat ca act terorist. Camionul condus de bărbat avea un steag ISIS pe scaunul din faţă, a precizat Rod Knecht.

La doar câteva ore distanță o altă știre a îngrozit lumea…Cel puțin o persoană a murit în urma unui atac cu cuțit petrecut în gara din Marsilia din Franța, după cum informează BBC.

Atacatorul a fost împușcat mortal de forțele de ordine. Poliția din sudul Franței a cerut populației să evite aceste zone.

Ministrul de Interne francez, Gerard Collomb, a anunțat că se va deplasa imediat la locul incidentului.

Vom reveni și noi cu amănunte imediat ce le vom primi pe fluxul de știri. Lumea de pretutindeni este îngrozită căci pericolul unui nou atac terorist poate veni în orice clipă în orice loc de pe planetă…Ce este de făcut?

(Jurnal)

.