Ultima întâlnire cu presa locală a liderilor social-democraţi din Giurgiu a însemnat şi un atac dur al preşedintelui executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău, la adresa unor parlamentari giurgiuveni, consideraţi „dizidenţi”, în anumite cercuri de politiceni.

Eu, cât am fost preşedinte aici, am încercat – şi cred că am reuşit – să construiesc o organizaţie nouă, cu oameni noi. E foarte greu să te adaptezi cerinţelor şi regulilor din PSD. NU voi accepta niciodată să se facă o dizidenţă nici PNL-istă, nici PPDD-istă – a  pus președintele executiv al PSD.  

Dar sunt unii care se adaptează sau nu se adaptează. Cei care nu se adaptează, să fie sănătoşi, să meargă mai departe, dar nu cu noi. Eu încă aştept să îi văd mergând în teritoriu ca parlamentarii ( îmi cer scuze, Elena Dinu!),  să îi văd venind şi făcând conferinţe de presă săptămânal, aşa cum făceam eu când eram preşedinte, şi aştept să facă muncă politică, nu să facă circ la garduri sau sub garduri”, a mai declarat preşedintele executiv al PSD.

(Jurnal)