ATAC incredibil asupra unui taximetrist giurgiuvean. Atacatorul se pare că ar fi recidivist

0
2268

Update, ora 17,30: Pe numele bărbatului cercetat pentru tentativă de omor, Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere si Arest Preventiv Giurgiu.

Un giurgiuvean de 36 de ani este cercetat pentru tentativă la infracțiunea de omor, după ce ar fi înjunghiat un bărbat în cursul acestei dimineți.

În dimineața zilei de 13 aprilie a.c., ora 00.50, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 de către o persoană necunoscută, cu privire la faptul că, în extravilanul comunei Oinacu, județul Giurgiu, a tăiat în zona gâtului un bărbat pe care crede că l-ar fi omorât.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul inspectoratului s-au deplasat în zona indicată, ocazie cu care a fost identificat la intrarea în comuna Oinacu, pe D.J. 507, doar un bărbat de 41 de ani, aflat în exteriorul unui autoturism, ce prezenta o plagă tăiată în zona gâtului.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la o unitate sanitară în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu şi polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat cercetări, ocazie cu care au stabilit faptul că în noaptea de 12/13 aprilie a.c., un bărbat de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, a solicitat un taximetru în localitatea Oinacu, pentru a-l transporta în municipiul Giurgiu.

Pe traseu, în urma unei discuții contradictorii care a degenerat, bărbatul i-a aplicat conducătorului auto mai multe lovituri cu un cuțit pe care îl avea asupra sa, după care a fugit.

În urma activităților desfășurate, bărbatul a fost depistat în scurt timp în municipiul Giurgiu, condus la unitatea de parchet, fiind prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În cauză sunt continuate cercetările de către procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, fiind reținută săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor.

Surse neoficiale au precizat însă că agresorul ar fi revenit de curând în țară, și peste graniță având, se pare, probleme cu legea.