ASTRA  Giurgiu a câștigat  primul meci amical al verii, cu Florin Stîngă pe banca tehnică.

0
300

Miercuri după-amiază, Astra Giurgiu a jucat primul meci amical de după retrogradarea în Liga a II-a ,  laPăulești,  cu echipa locală CS din Liga a IV-a , Prahova. Astra s-a impus cu 2-1, prin golurile marcate de Andrei Zaharia și Adeshina Fatai.

Printre jucătorii utilizați de Florin Stîngă, cel ce a luat loc pe banca tehnică a echipei giurgiuvene, se numără mijlocașul Robert Boboc , (ultima dată împrumutat la CSM Reșița), portarul Cristian Nedelcovici, mijlocașul Radu Chiriac sau atacantul Raul Găvîrliță, ultimii trei reveniți de la Metaloglobus, cât  și mijlocașul Robert Grecu , care în sezonul trecut a evoluat în Liga I-a  pentru FC Argeș.

O primă măsură pentru reducerea cheltuielilor a fost aceea de a înceta activitatea echipei secunde, cea care în sezonul recent încheiat de Liga a III-a  a ocupat locul 5 în Seria a V-a, la egalitate cu echipa aflată pe poziția a 4-a, cât și cea situată pe 8…

Astra Giurgiu, depunctată și cu interdicție la transferuri din cauza datoriilor

Problemele continuă pentru Astra Giurgiu! Formatia retrogradată în liga secundă, a fost sancţionată, miercuri, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, cu penalizarea de puncte şi cu interzicerea dreptului de a transfera jucători, din cauza datoriilor către fotbalistul Andrei George Truşescu.

Andrei Trușescu, jucătorul căruia Astra trebuie să-i plătească restanțele financiare, a fost sub contract cu giurgiuvenii din anul 2018, când a venit de la AS FC Dănuț Coman și  până în februarie 2021, când a semnat cu ACS Vedita Colonești.

(Costel Spînu)