ASOCIAȚIA S.O.S. VIEȚILE COPIILOR, DIN NOU ÎN SPRIJINUL COPIILOR ȘI TINERILOR AFLAȚI ÎN PLASAMENT DE TIP REZIDENȚIAL

0
268

Copiii și tinerii aflați în plasament în casele de tip familial și apartamentele din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu au primit daruri de la Moș Nicolae cu sprijinul Asociației S.O.S. Viețile Copiilor. Și în acest an, membrii și voluntarii acestei organizații neguvernamentale s-au mobilizat pe rețele de socializare și astfel, cu sprijinul acestor oameni inimoși, Moș Nicolae le-a adus copiilor și tinerilor, multe dulciuri, fructe și produse de igienă personală.   

Anul acesta este atipic, copiii nu mai pot veni la București să primească darurile, să meargă la film și să le fie servită masa la un local din oraș, așa cum am organizat în anii trecuți. Binele nu a intrat în carantină, așa că am reușit să ne mobilizăm, chiar dacă a fost un pic mai dificil în această perioadă. Sperăm să treacă toată această situație, să revenim la obiceiurile bune, a declarat Gabriela Enache, președinta Asociației SOS Viețile Copiilor.

Asociația S.O.S. Viețile Copiilor este un sprijin constant al copiilor și tinerilor aflați în plasament în structurile rezidențiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu; le mulțumesc tuturor membrilor și voluntarilor care, și în acest an, au dat dovadă de implicare si generozitate”, a declarat Cătălin Lupu, director general al  D.G.A.S.P.C. Giurgiu.