Asociația BookLand și Primăria Călugăreni le-au făcut o mare surpriză elevilor din comună chiar în prima zi de școală!

0
190

Luni, 5 septembrie, pe elevii care învață la Școala Gimnazială Nr, 3  din Uzunu, comuna Călugăreni, județul Giurgiu,  i-a așteptat o mare bucurie.

 Asociația BookLand și partenerii acesteia au renovat și echipat integral școala (acoperiș, interior, exterior, curte), pregătind astfel  începerea noului an școlar.

Părinții acestor elevi s-au arătat foarte încântați de schimbarea în bine și de condițiile excelente, bucuroși că, de anul acesta încolo, copiii lor vor beneficia de un spatiu prietenos, curat și echipat corespunzător pentru un proces educațional de calitate.

Valoarea totală a investiției este de 165.000 euro, această sumă incluzând și manopera care a fost asigurată integral de cătree Primăria Călugăreni, după cum ne preciza primarul acesteia, Dumitru Iordache.

De precizat că Asociatia BookLand a mai renovat în anul 2020 alte două școli din judetul Giurgiu, respectiv din satele Sadina și Cătunul, ambele aparținând de comuna Roata de Jos.

Fără aceste companii private și fără contribuția Primăriei Călugăreni  n-ar  fi existat posibilitatea de a-i face  fericiți pe acești copii, oferindu-le un spațiu ideal pentru învățătură.

Mădălina Mocanu