Scandal izbucnit la un botez din Giurgiu, din cauza melodiei cântate de un invitat!

0
1074

Un comunicat  al Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, ne informa că un tânăr de 16 ani din judeţul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru infracţiunea de ”vătămare corporală din culpă”, el fiind suspectat că a  atacat cu  un cuţit un bărbat…

La acel moment  nu aveam toate detaliile acestui caz si nici  motivul pentru care tânărul a recurs la un asemenea gest extrem.

Ulterior am aflat că scandalul a  izbucnit spontan,  la un botez din Giurgiu, din cauza  unei melodii cântate de către un invitat.

Conform acelorași surse, incidentul iscat între un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Ghimpaţi, şi un alt bărbat, de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, judeţul Giurgiu, a avut ca  pretext o  melodie cântată de către bărbatul de 48 de ani.

Acesta – conform comunicatului – domiciliat în localitatea Letca Nouă, pentru a aplana conflictul, ar fi plecat cu soţia şi copilul său, însă, ar fi fost așteptat de către bărbatul de 35 de ani şi ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către acesta, moment în care,  băiatul bărbatului de 48 de ani, în vârstă de 16 ani, ar fi luat un cuţit şi l-ar fi înjunghiat de două ori pe atacatorul în vârstă de 35 de ani”

Adolescentul a fost dus la audieri şi, pe baza probatoriului administrat, a fost reţinut, pentru 24 de ore, ulterior instanţa de judecată emiţând mandat de arestare preventivă pe numele lui. Tânărul este acuzat de comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

*****

La rândul nostru considerăm că purtătorii de cuvânt ai unor institutii  precum Poliția Națională, ar trebui – așa cum am mai precizat și cu alte ocazii – să înlocuiască acele comunicate seci, ce nu cuprinde nicio informație relevantă cu aspecte clare care interesează opinia publică, ce pot constitui cu adevărat o știre, o informatie de presă și să nu devină nicidecum doar un demers formal, lipsit de conținut  care nu aduce nicio lămurire asupra cazului respectiv, depreciind atât imaginea Poliției, ca instituție, cât și a noastră, a oamenilor de presă.

(Jurnal)