Cele șaptesprezece pachete cu produse alimentare au fost dăruite de președinta asociației, prof. univ. dr. Mariana Iancu, pe platoul din fața sediului ASOCIAȚIEI ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA de pe bulevardul București din Giurgiu, în cadrul proiectului ˮSĂ NE BUCURĂM ÎMPREUNĂ DE SĂRBĂTORI!”, activitatea ˮPAȘTE FERICIT!ˮ.

Totodată, în aceeași întâlnire cu semenii giurgiuveni, au fost purtate și discuții de identificare a unor probleme sociale și comunitare, în vederea semnalării lor la instituțiile abilitate ale statului român, unele dintre probleme fiind notate în fișe de agendă publică, ca de exemplu, neplata pensiei de handicap pe mai multe luni, lipsa fondurilor financiare pentru investigațiile și tratamentele prea costisitoare pentru pensionari etc.

S-au făcut urări cu ocazia sărbătorilor pascale tuturor participanților la activitate și nu numai.

ASOCIAŢIA ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA, prin președinta asociaţiei, profesor universitar doctor MARIANA IANCU, vă urează din toată inima PAŞTE NORMAL, FERICIT, RELAXAT ȘI LINIȘTIT!

LUMINA SFÂNTĂ A ÎNVIERII DOMNULUI IISUS HRISTOS SĂ ADUCĂ SĂNĂTATEA ȘI NORMALITATEA ÎN VIEȚILE ROMÂNILOR, SĂ DESCHIDĂ MINTEA ȘI SUFLETUL CELOR CARE CONDUC ROMÂNIA PENTRU IUBIREA DE ȚARĂ ȘI POPOR, PENTRU DEMOCRAȚIE ȘI LIBERTATE!

TUTUROR, LUMINA SFÂNTĂ A ÎNVIERII DOMNULUI IISUS HRISTOS SĂ VĂ LUMINEZE CALEA SPRE O VIAȚĂ MAI BUNĂ, SPRE REALIZAREA IDEALURILOR ŞI ASPIRAŢIILOR DE VIAŢĂ, ÎN PACE ŞI BUNĂSTARE, CU SĂNĂTATE, FERICIRE ŞI BUCURII!

DUMNEZEU SĂ VĂ AJUTE ŞI SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE ÎN TOT CE VĂ DORIȚI!