Sezonul regulat a Ligii a IV-a s-a încheiat, iar Argeșul Mihăilești e mare favorită  a play-off-ului de desemnare a campioanei județului Giurgiu la fotbal..
Echipa antrenată de Florin Angel a încheiat sezonul regulat pe locul 1 în Seria Nord și s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în play-off-ul ligii a IV-a.
La parcursul foarte bun din sezonul regulat, au contribuit, fără îndoială, toții componenții lotului, însă trebuie remarcat ajutorul financiar din partea Primăriei și Consiliul Local Mihăilești, dar și a domnului primar Mihai Dobre, care asigură susținere totală.
“Sunt bucuros  că am câștigat pentru a doua oară consecutiv Seria Nord a sezonului regulat și jucăm în play-off. Ne dorim șă avem o evoluție pozitivă la play-off, și se ne atingem obiectivul, câștigarea titlui de campioană a județului, și bineînțeles, de a promova în Liga a III-a, acolo unde am mai fost cu ani în urmă. Doresc să mulțumesc celor care ne sprijină pentru atingerea obiectivului”, a declarat Ion Tudose, președintele Argeșului Mihăilești
Lotul echipei Argeșul Mihăilești: Marius Toma, Ciprian Petrescu, Ștefan Ianuși, Ștefan Lincu, Nicolae Burcă, Mircea Cojocaru, Florin Ioniță, Marian Tescu, Alexandru Huțan, Andrei Nemțescu, Gabriel Bocancia, Adrian Balași, Dorin Istrate, Cristian Păun, Alexandru Necula.