apa-robinetAstăzi dimineață, până spre orele prânzului , în timp ce afară vântul ce  bătea cu aproape 100 km /oră, amenința în în rafale orice trecător ce se încumenta să iasă din casă, apa de la robinet i-a speriat pe mulți dintre giurgiuveni. Unii dintre ei ne-au solicitat să luăm legătura cu distribuitorul Apa Service pentru a afla ce se întâmplă.

 În câteva zone din Municipiu apa de la robinet cât și cea de la baie avea o culoare închisă,  ostilă celor ce și-ar fi dorit să o consume  sau să se spele cu ea. Întrebați care sunt cauzele, reprezentanții ”Apa Service” ne-au explicat că apa capătă o astfel de culoare doar atunci când în rețea  intervin avarii și echipele le remediază.

Totodată aceștia ne mai spuneau că deși are o nuanță închisă , apa nu este toxică și nici nu conține microbi  ce ar putea pune în pericol sănătatea organismului. Ei ne sugerau totodată ca pentru a putea fi folosită la uzul casnic să o lăsăm să curgă pentru o scurtă perioadă, timp în  care apa își va reveni în ceea ce privește atât culoarea cât și calitatea ei.

(Jurnal)