Animale salvate de către Protecția Animalelor Giurgiu din curtea unui localnic din comuna Slobozia

0
399

În cursul zilei de luni, 4 aprilie, a avut loc a acțiune în comuna Slobozia, la care au participat polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Giurgiu și a departamentului din cadrul C.J. Giurgiu pentru protecția animalelor.

Menționăm că sesizarea la Poliție a fost făcută de o persoană care a declarat că în fiecare zi câinii erau bătuți de proprietar.

Astfel într-o curte plină de gunoaie au fost găsiți, ținuți legați în condiții improprii, 2 câini de talie mică, o femelă și un mascul. În aceleași condiții insalubre se aflau și 3 pisici, dintre care una gestantă.

Persoanele care domiciliază la acea adresă nu se pot întreține nici pe ele însele, cu atât mai puțin animalele din curte, așa încât au fost de acord ca acestea să fie preluate.

Câinii sunt acum în grija Asociației „Pheonix animal protection and human care”, iar două dintre pisici sunt deja la cabinetul Rona pentru îngrijiri în vederea sterilizării”, scriu reprezentanții din cadrul Protecției Animalelor Giurgiu.

(Jurnal)