Acasă Actualitate Angajații din Primărie, direcții și societăți subordonate, angrenați într-o acțiune de salubrizare

Angajații din Primărie, direcții și societăți subordonate, angrenați într-o acțiune de salubrizare

0
Angajații din Primărie, direcții și societăți subordonate, angrenați într-o acțiune de salubrizare

Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare, pe lângă semnificația religioasă profundă pe care o are, reprezintă pentru creștini perioada în care se face curățenie generală în gospodării. Curțile sunt măturate și curățate de gunoaie, gardurile sunt reparate, șanturile sunt salubrizate, pentru ca de Paște, casele să strălucească de curățenie.

Așa cum pentru concetățeni, comunitatea în care trăim reprezintă cea de-a doua casă, la fel și pentru angajații din cadrul Primăriei municipiului Giurgiu, direcțiilor și societăților subordonate care vor desfășura, joi 21 aprilie 2022, începând cu ora 09:00, o acțiune de salubrizare în mai multe zone ale orașului.

Fiecare dintre noi trebuie să aibă un comportament responsabil și să protejeze mediul înconjurător, iar prin puterea exemplului, putem demonstra că orice locuitor al acestui oraș își poate aduce aportul în ceea ce privește curățenia urbei.

Încurajăm toate instituțiile, societățile comerciale și cetățenii să-și aducă aportul și să se alăture acțiunii pe care o organizează primăria prin salubrizarea zonelor adiacente sediilor sau locuințelor personale.

Eforturile noastre și ale tuturor celor care se implică în astfel de activități vor avea un impact benefic pentru protecția mediului înconjurător, deoarece un mediu curat garantează o viață sănătoasă”, informează Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °