Ambulanța la Penitenciarul din Giurgiu! Pentru ce au fost chemați medicii

0
685

Luni, 20 aprilie, personalul medical al Penitenciarului Giurgiu a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane private de libertate, care a acuzat o stare de rău. Din informații neoficiale, se pare că acesta ar fi căzut, dintr-o dată, în camera în care își ispășea pedeapsa, aceleași surse spunând că persoana ar fi avut, anterior, și alte probleme de sănătate.  Concomitent, a fost solicitat, prin serviciul unic de urgență 112, sprijinul unui echipaj de ambulanță, deținutul fiind transportat la o unitate spitalicească din rețeaua sanitară publică, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

În prezent, conform unui comunicat transmis de către conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranță Giurgiu, starea deținutului este stabilă,a cesta urmând a reveni în unitatea de deținere în cursul acestei zile (n.r. – luni, 20 aprilie).

Subliniem că situația medicală prezentată nu intră sub incidența actualului context epidemiologic”, se mai arată în același comunicat de presă. 

(Jurnal)