Gabriela HORGA, deputat PNL de Giurgiu – „În data de 27 iunie 2021 au avut loc alegeri pentru echipele de conducere ale organizațiilor PNL de la Letca Nouă, Buturugeni si Ghimpați”

0
271

În data de 27 iunie 2021 au avut loc alegeri pentru echipele de conducere ale organizațiilor PNL de la Letca Nouă, Buturugeni si Ghimpați.

Împreună cu președintele Dan Motreanu, președintele Consiliului Județean – Dumitru Beianu, parlamentarii Alexandru Andrei și Toma Petcu, secretarul general – Velicu Florian, Fabian Țîrcă – primarul comunei Oinacu și președintele TNL – Chiran Adrian am participat la aceste alegeri si am discutat cu colegii liberali despre implementarea proiectelor necesare modernizării si dezvoltării comunităților locale și județului.

La Buturugeni a fost ales în fruntea organizației Alecu Constantin și sunt convinsă că echipa formată acolo va câștiga alegerile locale din 2024.

La Letca Nouă, primarul liberal – Marian Negru va conduce în continuare organizația spre succes și are tot sprijinul Consiliul Județean Giurgiu și al nostru, ca parlamentari.

Au fost alegeri și la organizația locală liberală, Ghimpați care l-a ales, în continuare, la conducerea sa pe primarul Constantin Cărăpănceanu. Extrem de implicat în comunitate sa, Constantin Cărăpănceanu este unul dintre cei mai harnici primari PNL din județ.

Rezultatul extraordinar la alegerile locale și parlamentare al PNL Giurgiu se datorează întregii echipe conduse de președintele Dan Motreanu și eforturilor susținute și implicării totale a organizațiilor locale. Între acestea, PNL Giurgiu a înregistrat cea mai mare diferență de voturi ale PNL față de toate celelalte partide.

Felicitări noilor echipe alese! Spor la treabă împreună pentru Giurgiu!” – a transmis Gabriela Horga, deputat PNL de Giurgiu

(Jurnal)