Alexandru Andrei, deputat PNL de Giurgiu: „Măsura reducerii TVA la lemnele de foc se aplică de la 1 decembrie, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice”

0
129

Unul din cele mai importante proiecte dezbătute și aprobate în Camera Deputaților în această perioadă este cel prin care TVA-ul pentru lemnele de foc s-a redus de la 19 la 5%.

„Este o măsură gândită și susținută pentru a veni în sprijinul românilor în această iarnă, amendamentul fiind parte dintr-un proiect de completare a Codului Fiscal, depus de PNL.

Măsura reducerii TVA la lemnele de foc se aplică de la 1 decembrie și de aceasta beneficiază atât persoanele fizice, cât și cele juridice sau alte entități, indiferent de forma juridică a acestora, inclusiv școli, spitale, dispensare medicale și unități de asistență socială.

Decizia reducerii TVA la lemnele de foc completează măsurile adoptate anterior, privind compensarea facturilor la energie electrică și plafonarea prețului la gaze și energie electrică, toate acestea având ca scop ajutorarea românilor pentru a trece cu bine de scumpirile anunțate în această iarnă”- transmite deputatul liberal, Alexandru ANDREI.

(Alexandru Andrei, deputat PNL de Giurgiu)