vladuLa finele lunii trecute (26 februarie) a avut loc întâlnirea Delegaţiei Permanente a ALDE Giurgiu, în cadrul căreia s-a luat decizia de a se solicita, la nivel central, organizarea, până la sfârşitul lunii martie, a unui Congres Naţional, pentru desemnarea conducerii partidului.

Declaraţia aparţine copreşedintelui Organizaţiei Municipale a ALDE Giurgiu, Alexandru Vladu, şi a fost făcută cu prilejul conferinţei de presă de joi, 2 martie.

”Aşa cum ştiţi, ALDE are câte doi copreşedinţi atât la nivel naţional, cât şi judeţean. Prima dată se va face Congresul la nivel naţional, apoi în fiecare filială se vor alege reprezentanţii partidului. Normele de reprezentare sunt de un delegat la 50 de membri din organizaţie şi un delegat la fiecare 500 de voturi care s-au primit în cele două campanii electorale. Aşadar, în funcţie de numărul de membri de partid şi numărul de voturi primite, vom avea un număr de delegaţi la Congresul Naţional”, a mai precizat Alexandru Vladu.

În acelaşi context, domnia sa a adăugat că ALDE Giurgiu, fiind organizaţia  cu cele mai bune rezultate din ţară ale acestui partid, înregistrate atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare, va avea cei mai mulţi delegaţi în cadrul Congresului menţionat.

(Jurnal)