Jurnal giurgiuvean
Acasă Anunturi Află cum să îţi amenajezi cu stil dormitorul in 2018…si nu uita de şemineu!

Află cum să îţi amenajezi cu stil dormitorul in 2018…si nu uita de şemineu!

0
Află cum să îţi amenajezi cu stil dormitorul in 2018…si nu uita de şemineu!

Atunci când se vorbeşte de amenajarea unui dormitor se vorbeşte în primul rând de confort. Pe piaţă există numeroase opţiuni care îmbină comoditatea cu luxul şi pe care le poţi implementa în dormitorul tău, pentru a crea spaţiul perfect de relaxare. Trebuie să alegi cu grijă felul în care îl amenajezi, dar trebuie să îţi asculţi şi dorinţele. Să vedem ce stil trendy pentru un dormitor în tendinţe 2018 ţi se potriveşte cel mai bine. Te-ai gândit vreodată să îţi montezi un şemineu chiar în dormitor?

Un dormitor zen stil 2018. Cuvântul de ordine al unui dormitor zen? Un spaţiu care nu este deloc încărcat. Deci gata cu dulapurile imense în apropierea patului sau cu bibliotecile care ocupă prea mult spaţiu. Sau şi mai grav – un birou cu calculator. Designul trebuie să fie aici cât mai minimalist. Un pat elegant în alb sau în bej, o noptieră sau două în nuanţe mai închise şi o veioză. Mobilierul trebuie să fie din lemn brut. Poţi adăuga aici un bioşemineu încastrat în perete.

Un dormitor în stil romantic. Într-un dormitor în stil romantic ai nevoie de culori pastelate, de in, de volănaşe, de un mobilier shabby şic. Fotoliile, oglinzile, cuferele sunt şi ele foarte potrivite. Deşi imaginea clasică înfăţişează şemineul ca piesă centrală a living-room-ului, căminul arată excepţional şi în dormitor, creând o atmosferă romantică, calduroasă şi impunătoare, care nu te lasă să te mai dai jos din pat de dimineaţa.

Un dormitor în stil scandinav. Pentru a decora dormitorul în acest stil, nu ai nevoie de multe lucruri- mobilier alb alături de un parchet din lemn în nuanţe deschise care să vină cu o notă de eleganţă şi de natural pentru încăpere. Amestecul de stiluri poate să fie şi el foarte interesant- lemnul şi metalul vor pune cel mai bine în valoare un dormitor în stil modern. Lumina focului aprins este o imagine iconică pentru interioarele scandinave. Foarte des găsim şeminee în aceste locuinţe, de multe ori cu un design rustic, vernacular şi inevitabil cu stiva de lemne alături sau sub vatră. Iar acolo unde încălzirea centralizată elimină focul de lemne, zeci de lumânări stau aprinse în sfeşnice.

În 2018 cel mai în vogă mobilier pentru dormitor este cel din ratan sau din piele. Specialiştii recomandă să îţi decorezi dormitorul într-un stil eclectic, adică cu un amestec de stiluri. Mobilierul industrial va arăta minunat de exemplu în dormitor. Iar dacă la tot acest design mai adaugi şi un semineu pe lemne, vei avea un dormitor de invidiat…şi sigur nu îţi va fi uşor dimineaţa să te dai jos din pat. Şemineul este un accesoriu fantastic pentru orice locuinţă al cărei spaţiu permite montarea lui. Construit din diverse materiale, de la piatră la cărămidă, marmură sau chiar sticlă, şemineul poate fi integrat cu uşurinţă în orice stil de amenajare.

Ţi-ai facut deja o idee despre cum ai vrea să arate dormitorul tău? Indiferent de stilul pe care îl vei alege în amenajarea lui, îţi propunem un magazin online de şeminee, unde vei găsi o varietate de modele de şeminee. Pefoc.ro te asteapta cu un portofoliu impresionant de şeminee, de la şeminee clasice pe lemne la şeminee pe gaz sau electrice, focar, bioşeminee, şeminee centrală, usa de semineu, sobe, dar şi coşuri de fum şi diverse accesorii. Iar dacă vrei să ai un şemineu personalizat, tot ei sunt cei care te pot ajuta. Pentru toate problemele, întrebările fără răspuns sau nelămuririle pe care construcţia unui şemineu le poate avea, echipa de profesionişti de la Pefoc.ro este gata să ajute şi să satisfacă şi cele mai pretenţioase cerinţe.

Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
12.5 ° C
12.5 °
12.5 °
69 %
4.3kmh
100 %
vin
17 °
sâm
13 °
Dum
15 °
lun
19 °
mar
10 °