Recent, directorul Giurgiu Servicii Publice SA, Adrian Răcaru, ne spunea că, odată cu venirea toamnei, activităţile principale ale angajaţilor GSP sunt legate de strângerea resturilor vegetale, în special a frunzelor care cad din copaci în această perioadă.

„Ne luptăm, dacă pot spune aşa, cu frunzele, dar nu neglijăm nici ceea ce înseamnă curăţenia în oraş. De asemenea, avem în permanentă atenţie rezolvarea micilor probleme ale iluminatului public, şi aici mă refer inclusiv la cazurile – două la număr – în care unii şoferi neatenţi se lovesc de stâlpii de iluminat, provocându-le daune. În aceste situaţii, efectuăm reparaţiile, apoi ne îndreptăm, prin compartimentul nostru juridic, împotriva asiguratorilor respectivi, pentru a ne recupera cheltuielile”, ne spunea directorul GSP SA.

O veste bună a fost dată de Adrian Răcaru, în sensul că, începând de acum câteva zile, locuitorii din zona Ramadan, mai exact de pe străzile Neajlovului şi Şoimului, beneficiază de iluminat public, ca urmare a refacerii şi modernizării unui traseu de circa 350 de metri.

(Jurnal)