Acasă Actualitate Acuzațiile deputatului PSD, Cristina Elena DINU, la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean, Dumitru BEIANU

Acuzațiile deputatului PSD, Cristina Elena DINU, la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean, Dumitru BEIANU

0
Acuzațiile deputatului PSD, Cristina Elena DINU, la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean, Dumitru BEIANU

Deputatul social democrat de Giurgiu, Cristina Elena DINU, posta pe pagina sa de socializare: „Am aflat cu stupoare că, în plin proces de acreditare a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Giurgiu, preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Beianu, a înlăturat doi profesionişti care, de-a lungul vremii, şi-au adus contribuţia la tot ceea ce înseamnă creşterea calităţii actului medical în unitate sanitară şi au gestionat foarte bine lucrurile în timpul pandemiei.

Mai mult, de priceperea şi de #profesionalismul dumnealor depide chiar acreditarea despre care vorbim.

Şeful de la judeţ i-a schimbat pe directorul medical şi pe directorul de îngrijiri, singurul reproş adus acestora fiind acela că ar fi apropiaţi de PSD Giurgiu.

N-are însă nicio legătură cu realitatea, iar decizia demonstrează, o dată în plus, că pentru domnul Beianu nu contează performanţa, nu contează nici consecinţele deciziilor sale şi ce prejudicii pot crea acestea, ci contează doar să aibă în subordine executanţi şi nu profesionişti. Iar o astfel de abordare este #periculoasă, complet nesănătoasă şi #nelucrativă în toate domeniile, cu atât mai mult în domeniul sănătăţii.

P.S.: Managerul SJU, care, practic, a rămas în această etapă grea pentru Spital fără cei care cunoşteau, într-adevăr, sistemul şi ştiau cum se fac lucrurile, n-a avut curajul să riposteze şi să îşi susţină colegii.”

(Cristina Elena DINU- deputat PSD Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °