UPDATE, ora 20,55: În urma incendiului au ars acoperișul locuinței confecționat din asterială de lemn și învelit cu tablă pe o suprafață de aproximativ 130 mp, anexe gospodărești pe aproximativ 250 mp, 8 tone lemn de foc, 2 tone grâu, 500 kg porumb și electrocasnice, iar la locuința la care s-a propagat incendiul a ars tavanul pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Cauza probabilă ce a dus la acest prăpăd, spun pompierii giurgiuveni, ar fi fost un scurtcircuit electric. 

În urmă cu puțin timp, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Gostinu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.


La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o cisternă de la Detasamentul de pompieri Giurgiu și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Călugăreni.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la două locuințe și anexele alteia, în total fiind afectate trei gospodării.

Știre în curs de actualizare. 

(Jurnal)